Over ons

Achtergrond

Reeds lange tijd zijn we werkzaam en goed gekend in het centrum van Wilsele-Dorp. Van een kinépraktijk zijn we geëvolueerd naar een groepspraktijk. Na verloop van tijd zijn andere disciplines, zoals logopedie, diëtiek, psychologie en medische pedicure ons komen vervoegen. Ieder kreeg de kans om binnen zijn eigen domein te evolueren.

Om ons professioneel nog beter te organiseren, de groep een hechter geheel te laten vormen, nog andere disciplines de kans te geven om zich te ontplooien en om in te spelen op de vraag naar georganiseerde zorg, hebben we een goed gelegen locatie gevonden die groter en moderner is.

Sinds juli 2010 bevinden we ons in een 200m² groot gebouw aan de Kolonel Begaultlaan aan de Vaartkom, de nieuwe opkomende regio van Leuven. Ook nu nog kijken we altijd uit en zijn we nog altijd verder op zoek naar mensen die ons team nog vollediger maken.

Bezielers

Ludo Duerinckx, Geert Bauweraerts en Katrien Kenens starten in 2010 met het project Multizorg de Vaart. Samen bouwden ze de praktijk vanaf de grond op. Ludo en Geert zijn verantwoordelijk voor de benedenverdieping waar kinesitherapie, medische pedicure en Ayurveda (voeding, kruiden, massage) doorgaan. Katrien is verantwoordelijk voor de bovenverdieping waar de disciplines logopedie, psychologie en cranio-sacrale therapie zich huisvesten.

Met hun drieën werkten ze hard aan de realisatie van Multizorg De Vaart en verzorgen ze de praktische leiding van het team. Daarnaast organiseren ze ook overlegmomenten en gezellige uitstapjes. Kwalitatieve zorg en een open communicatie dragen ze hoog in het vaandel!

Filosofie

Een kwalitatieve zorg op maat voor iedereen is de belangrijkste filosofie binnen onze praktijk en dit geldt voor elk van de aanwezige disciplines. We proberen zo breed mogelijk te kijken naar onze patiënten. Dit doen we door gebruik te maken van zowel alternatieve als klassieke therapieën. Op deze manier proberen we de kwalitatieve zorg op maat nog verder te optimaliseren.

We voelen dat onze moderne samenwerkingsvorm de toekomst is om mensen op een gerichte manier zorg te kunnen verlenen. Ieder van ons heeft zijn eigen specialiteit maar bij moeilijkheden of knelpunten kunnen we bij elkaar terecht. Door open met elkaar te communiceren en van elkaar te leren, kunnen we elke patiënt geven wat hij verdient: de juiste zorg door de juist gekwalificeerde persoon.

Contact

MultiZorg De Vaart, Kolonel Begaultlaan 3A, 3012 Wilsele