Nieuws

Verhuur gedeelte van het gebouw Multizorg De Vaart op 21 juni 2021 door Geert Bauweraerts

We stellen een gedeelte van het gebouw te huur voor gebruik als behandelruimte of kantoor. Het gaat over een oppervlakte van ongeveer 70m² en dit op de eerste verdieping van ons gebouw. De oppervlakte bestaat uit twee lokalen (15m² & 25m²),... | Lees meer »

Aanmeldingsstop logopedie op 21 april 2021

Omwille van het stopzetten van mijn activiteiten als zelfstandige, is het op dit moment niet meer mogelijk om aan te melden bij de logopedie.

Isabelle en Antigoni op 01 april 2021 door Geert Bauweraerts

Onze kinesiste Isabelle zal voorlopig niet werkzaam zijn in onze praktijk. Gelukkig komt ze terug en gelukkig hebben we in die tijd een vervangster voor haar gevonden namelijk Antigoni. 

Kinesist Gregory op 02 december 2020 door Gregory Adams

Hallo, ik ben Gregory en vanaf december krijg ik de kans om in Kristof zijn voetsporen te treden. Ik kijk er alvast naar uit om samen met jullie van 2021 een topjaar te maken waarin iedereen de beste versie van... | Lees meer »

Kristof verlaat ons en Gregory komt in zijn plaats op 01 december 2020 door Geert Bauweraerts

Na een jarenlange goede samenwerking verlaat Kristof onze praktijk en mogen we Gregory verwelkomen in ons kineteam! Kristof, veel succes in je nieuwe werkomgeving en we spreken zeker nog eens af als dat Coronagewijs terug beter gaat! Gregory welkom bij Multizorg... | Lees meer »

Vacature zelfstandig kinesitherapeut Leuven op 21 september 2020 door Geert Bauweraerts

Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste collega om bij te springen in onze praktijk. De praktijk is gelegen op 10 minuten wandelafstand van het station van Leuven, in de directe nabijheid van het Engels Plein, de Vaartkom en het Sluispark.... | Lees meer »

Beperkte heropstart kinesitherapie Multizorg De Vaart na COVID-19 lockdown op 24 april 2020

Beste mensen, We hebben net een periode van volledige lockdown achter de rug. Meer dan een maand probeerden we op deze manier de verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan. Nu breekt er een periode aan van beperkte heropstart... | Lees meer »

Vacature Kinesitherapie op 26 augustus 2019 door Ludo Duerinckx

Vanaf 30 september zijn wij binnen onze multidisciplinaire praktijk te Leuven op zoek naar een gemotiveerde zelfstandige kinesitherapeut(e). Je zal behoren tot een dynamisch team van zorgverleners waar naast het uitvoeren van kinesitherapeutische behandelingen ook graag aandacht wordt gegeven... | Lees meer »

Onze kinesiste Laure op 28 november 2018 door Geert Bauweraerts

Laure zal ons verlaten vanaf november, bedankt voor al de leuke momenten en voor de kwalitatieve behandelingen aan onze patiënten!

Zon Zee Strand op 27 juni 2018

Wij wensen iedereen een deugddoende zomervakantie toe!

Het Multizorg-team

Contact

MultiZorg De Vaart, Kolonel Begaultlaan 3A, 3012 Wilsele