Nieuws

Pedicure Sarah op 01 januari 2022 door Geert Bauweraerts

Sarah, onze pedicure, zal tot onze spijt het team verlaten. Voetverzorging zullen we vanaf dit jaar niet meer aanbieden in ons zorgcentrum. We wensen haar veel succes toe!

Verhuur gedeelte van het gebouw Multizorg De Vaart op 21 juni 2021 door Geert Bauweraerts

We stellen een gedeelte van het gebouw te huur voor gebruik als behandelruimte of kantoor. Het gaat over een oppervlakte van ongeveer 70m² en dit op de eerste verdieping van ons gebouw. De oppervlakte bestaat uit twee lokalen (15m² & 25m²),... | Lees meer »

Kinesist Gregory op 02 december 2020 door Gregory Adams

Hallo, ik ben Gregory en vanaf december krijg ik de kans om in Kristof zijn voetsporen te treden. Ik kijk er alvast naar uit om samen met jullie van 2021 een topjaar te maken waarin iedereen de beste versie van... | Lees meer »

Bancontact/ Visa op 22 december 2017 door Geert Bauweraerts

Vanaf heden is het mogelijk om kosteloos te betalen met Bancontact of Visa voor de verstrekkingen kinesitherapie. 

Prettige feestdagen op 22 december 2017

Wij wensen iedereen vreugdevolle feestdagen toe en hopen dat ieder zijn wensen mag waar maken voor het nieuwe jaar! Het Multizorg-team.

Deconventionering kinesitherapie Multizorg De Vaart op 01 mei 2017 door Geert Bauweraerts

Beste patiënten, persoonlijke behandeling te bieden. Daarom werken wij steeds individueel, 1 patiënt per keer. Tevens blijven wij ons steeds bijscholen, en zijn al onze kinesisten gespecialiseerd in een bepaald vakdomein. wijl het Europees gemiddelde 36 euro... | Lees meer »

Prettige feestdagen op 23 december 2016 door Geert Bauweraerts

Wij wensen iedereen opperbeste feestdagen tegemoet vanuit heel ons multizorgteam!!

Nieuw tarief kinesitherapie op 21 december 2016 door Geert Bauweraerts

Omdat de verhoging van ons honorarium 3 jaar is uitgebleven door budgettaire tekorten binnen de regering, hebben onze beroepsvereniging Axxon en de kinesisten in België besloten om de conventie dit jaar niet te ondertekenen. Dit betekent dat de tarieven vanaf... | Lees meer »

2 prachtdochters geboren! op 12 december 2016 door Geert Bauweraerts

Op maandag 12 december heeft Katrien onze logopediste in één keer twee prachtdochters op de wereld gezet! Anna en Lotte, grote broer Lander is apetrots. Proficiat aan heel het gezin!

Zwangerschapsverlof op 19 november 2016

Vanaf 16/11/2016 is onze logopediste Katrien Kenens op zwangerschapsverlof. Zij zal tot en met 19 april vervangen worden door Siene Moris. Zij is te bereiken via 0479 59 61 79 of moris.siene@gmail.com


Contact

MultiZorg De Vaart, Kolonel Begaultlaan 3A, 3012 Wilsele