Nele De Ganseman - Lifecoaching

0476226616
nele@multizorgdevaart.be

Over mezelf

Ik ben Nele De Ganseman en ik coach jou graag om sprankelend in het leven te staan. Soms is dit een klein sprankeltje hoop, soms een sprankelende schittering in de ogen.

Ik hou ervan om op zoek te gaan naar deze sprankels want ik geloof dat ieder in zich deze schitteringen draagt. Daarnaast hou ik van wandelen in de natuur, yoga of joggen maar het allermeest hou ik van mijn man en twee mini-mannen. 

Coaching betekent gesprekken tussen jou en mij. We kunnen hierbij werken aan vragen over je toekomst of over je loopbaan, over omgaan met perfectionisme en faalangst, over het overspoeld worden door stress of het gevoel van uitgeblust zijn, … We gaan hierbij stapsgewijs te werk en werken naar een uiteindelijk doel. Als coach werk ik hierbij ondersteunend, als een trouwe supporter aan de zijlijn.

Opleiding

Master in de pedagogische wetenschappen aan KUL 

Postgraduaat ‘Coaching, supervisie en teambegeleiding’ aan HoGent 

Opleiding ‘Waarderend coachen’ aan Odisee 

Opleiding ‘Kernreflecteren’ aan Odisee

Specialisaties

Stress en burn-out 

Perfectionisme 

Keuzes maken op vlak van werk, relatie of andere grote levensthema’s 

Assertiviteit en weerbaarheid

Afspraak maken

Telefonisch op 0476 22 66 16

Via mail op nele@multizorgdevaart.be

Tarieven

60 euro per uur. 

Je bent welkom voor een eerste verkennend gesprek.  

Na dit intakegesprek beslis je zelf of je een verder coachingstraject wil opzetten. Dit kan door regelmatig een persoonlijk gesprek te hebben. Deze gesprekken duren ongeveer één uur. Het aantal gesprekken en de periode ertussen bepaal je zelf, afhankelijk van je vraag en mogelijkheden.

Beschikbaar

Donderdag en vrijdag

Info

Meer info vind je op www.sprankelcoaching.be

Je vindt er onder meer toelichting over mijn aanpakgetuigenissen van cliënten en blogs over thema's als stressburn-outperfectionisme, ... 

Contact

MultiZorg De Vaart, Kolonel Begaultlaan 3A, 3012 Wilsele