Kinesisten

Over het team

Wij zijn een dynamisch team kinesisten werkzaam binnen de multidisciplinaire praktijk Multizorg De Vaart aan de vaartkom in Leuven (Wilsele, Wilsele Dorp). Binnen de kine hebben wij tal van specialisaties die ervoor zorgen dat wij een gevarieerd en doelgericht therapeutisch plan kunnen uitwerken. 

Enkele van die specialisaties zijn: sportkine, kinesiotaping, dry needling, manuele therapie, manuele neurotherapie, Mulligan, orthopedische geneeskunde, cardiale revalidatie, respiratoire revalidatie, algemene revalidatie, Red Cord training, Core stability, algemene oefentherapie, coaching, chronische pijnklachten,osteppathie, Manuele Muscle Testing (AK),...

Als onderdeel van Zorgzaam Leuven zijn wij ook nauw betrokken bij de uitbouw van het project Zorgzaam Wilsele Dorp binnen de eerstelijnszorg.

Wij beschikken over een volledig uitgeruste oefenzaal en er zijn vier behandelruimtes voorzien voor individuele behandelingen. Ook kan u gratis gebruik maken van onze ruime parking zowel per auto als per fiets.

Waar?

We zijn gelegen aan de Kolonel Begaultlaan 3a in Wilsele tussen de Gamma en de supermarkt Malinka vlakbij het Engels Plein waar tal van busverbindingen aanwezig zijn.

Indien u uw woning niet kan verlaten biedt onze praktijk ook huisbezoeken aan binnen een redelijk aanvaardbare afstand.

Contact

MultiZorg De Vaart, Kolonel Begaultlaan 3A, 3012 Wilsele